Extended Validation SSL (EV)

Ce este un certificat SSL cu Validare Extinsă?

 

EV SSL este un certificat cu validare extinsa, cea mai inalta clasa de SSL disponibila astazi si oferta mai multa credibilitate si incredere in website-ul tau in comparatie cu folosirea unui certificat SSL cu domeniu sau organizatie validata.

SSL-ul cu validare extinsa activeaza bara verde de adresa si afiseaza numele companiei sau organizatiei tale in browser-ul barei de adrese . Acesti indicatori proeminenti de securitate vizuala informeaza pe vizitatori ca s-au luat pasi suplimentari pentru a confirma site-ul pe care il viziteaza, majorand increderea vizitatorilor in website-ul tau si in credibilitatea lui. Iata de ce cele mai mari companii si organizatii aleg certificatele EV.

Ai nevoie de ajutor?

…să alegi pachetul perfect pentru tine de găzuire web?

Suport tehnic de calitate

GMB COMPUTERS operează propriul Data Center și dezvoltă un program de relații cu clienții permanent îmbunătățit, menit să satisfacă nevoile de comunicații ale clienților. Ceea ce ne diferențiază însă total de concurență este serviciul de suport eficient și rapid, consultanță tehnică și de securitate a informației de care pot beneficia clienții noștri.

 

Telefon suport tehnic: 0722/736.875