CERTIFICATE SSL

CERTIFICATE SSL

CERTIFICATE SSL

În ultimii ani, certificatele SSL au devenit o necesitate pentru orice site de încredere. Acestea au rolul de a cripta informația înainte ca aceasta să circule pe Internet. Ele pot fi decriptate doar de serverul căruia îi sunt transmise.

Asigură securitatea site-ului și adaugă un plus de siguranță și încredere pentru vizitatorii tăi.

Alege nivelul de securitate

Domain Validation (DV)

Securitate de Baza

Eliberat in cateva minute, ideal pentru bloguri, social media si site-uri personale.

Organization Validation (OV)

Strong business level SSL

Company identity included in certificate, ideal for business websites

Extended Validation (EV)

Maximum Protection & Trust

Green address bar & company name displayed, ideal for ecommerce

Ce este SSL?

 

Certificat SSLCertificatele SSL activează criptarea datelor pe internet și permit acestora să fie transmise în siguranță între serverul web și browser. Cu SSL, website-ul tău poate folosi protocolul https și va afișa un lacăt în browser-ul utilizatorului final pentru a indica o conexiune sigură.

Deși toate certificatele SSL îți protejează și validează datele, nivelul de securitate și confirmarea oferită variază. Standard SSL (Validare Domeniu) sunt cele mai simple și comune certificate SSL. Certificatele OV (Organisation Validation) și Certificatele EV (Extended Validation) mai autentifică și identitatea companiei sau a organizației ce deține certificatul, asigurând un grad sporit de încredere utilizatorilor finali.

Certificatele EV oferă cel mai înalt nivel de validare și securizare și vor afișa numele companiei sau organizației în bara verde a adresei. Aceasta este o modalitate vizuală imediată, prin care vizitatorii pot afla dacă s-au luat masuri suplimentare care să confirme site-ul pe care îl vizitează – motiv pentru care cele mai mari companii și organizații aleg certificatele EV.

Vindem doar certificate SSL de la cele mai de încredere brand-uri în Securitate Web Online.

Ai nevoie de ajutor?

…să alegi certificatul SSL perfect pentru tine sau afacerea ta?

Suport tehnic de calitate

GMB COMPUTERS operează propriul Data Center și dezvoltă un program de relații cu clienții permanent îmbunătățit, menit să satisfacă nevoile de comunicații ale clienților. Ceea ce ne diferențiază însă total de concurență este serviciul de suport eficient și rapid, consultanță tehnică și de securitate a informației de care pot beneficia clienții noștri.

 

Telefon suport tehnic: 0722/736.875