DESPRE NOI

DESPRE NOI

DESPRE NOI

GMB Computers și-a început activitatea în domeniul Internetului și al comunicațiilor încă din 1996, GMB Computers, fiind primul ISP din Constanța,  în completarea activităților de integrator și furnizor de echipamente și servicii pe care le asigurăm clienților.  Am anticipat tendințele și potențialul pieței încă de la începuturile hosting-ului românesc. Conduși de pasiune, experiență, pricepere și entuziasm, specialiștii GMB oferă  servicii  și suport  de calitate  care au fost  și sunt apreciate de  beneficiarii noștri.

Am investit mereu, atât în factorul uman, în infrastructura necesară acestui domeniu, cât și în asigurarea securității informației și funcționării echipamentelor în condiții dificile. Infrastructura de comunicații și Data Center-ul GMB îndeplinesc cele mai înalte standarde de asigurare a calității și siguranței, protecției și confidentialității  datelor.

Fie că e vorba de înregistrare domenii, găzduire domenii, colocare servere, servere virtuale, cloud storage, portofoliu nostru de clienți ne arată astăzi că GMB DATA CENTER este o soluție profesionistă, sigură, deci, o alegere corectă.

Ne mândrim cu peste 1000 de clienți mulțumiți, dar  suntem conștienți că, deși folosim ultimele tehnologii hardware, asta nu este suficient. Vom investi mereu, atât în performanța serverelor și echipamentelor de comunicații, cât și în perfecționarea specialiștilor, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii.

CERTIFICĂRI

ISO 27001:2013

Sistem de Management al Securității Informațiilor

ISO 9001:2015

Sistemul de Management al Calității