CLOUD STORAGE BUSINESS

CLOUD STORAGE BUSINESS

CLOUD STORAGE BUSINESS

Păstrează datele importante pentru tine în Data Center-ul nostru. Garantăm integritatea și confidentialitatea datelor tale stocate pe serverele noastre.

Acum ai posibilitatea să ne soliciți o ofertă de servicii personalizate de cloud storage, așa cum ai nevoie pentru afacerea ta.

Salvează datele din calculatorul tău pe serverele GMB Computers. De câte ori nu ți s-a întâmplat să pierzi date, fotografii dragi sau informații importante și confidențiale, pentru ca le aveai salvate doar pe un calculator sau pe un hard disk extern care s-a defectat?

Acum nu mai ai nevoie de hard disk-uri externe pentru stocarea unui volum mare de informații și a documentelor importante. Backup de date înseamnă o copie a datelor pe care poți să le recuperezi oricând în cazul în care nu le mai poți accesa de pe calculatorul tău.

Ai acces rapid de oriunde în siguranță la informațiile și documentele personale.

Serviciul Cloud Storage Business îți dă acum posibilitatea de a împărți spațiul de stocare între oricât de mulți utilizatori. Capacitatea de stocare a sistemului poate fi împărțită pentru utilizatori în grupuri și zone de acces.

 • Pachete personalizate pentru nevoile tale
 • Utilizatori nelimitați
 • Transfer necontorizat

Păstrează în siguranță tot ce este mai important pentru compania ta!

Cere acum ofertă personalizată de Cloud Storage!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  Completează caracterele de mai jos în casuța alăturată pentru a putea trimite mesajul tău:

  Ai nevoie de ajutor?

  …să alegi solutia de cloud storage business potrivită pentru afacerea ta?