Wildcard SSL

Ce este un certificatul SSL Wildcard?

 

Certificatul SSL Wildcard (*) iti permite sa securizezi un numar nelimitat de subdomenii pe un singur certificat. Este o solutie optima pentru oricine gazduieste sau gestioneaza site-uri sau pagini multiple care exista pe acelasi domeniu.Certificatul de baza te acopera pentru toate domeniile suplimentare pe care le-ai putea adauga pe viitor .

Spre deosebire de un certificat SSL Standard care este emis doar pentru un nume de domeniu complet de exemplu www.domeniultau.ro care inseamna ca el poate fi folosit doar pentru a securiza domeniul exact pentru care a fost emis, un certificat SSL Wildcard este emis catre *.domeniultau.ro , unde asterisk (*) reprezinta toate subdomeniile posibile .

SSL-ul de tip wildcard este o optiune disponibila pentru certificatele SSL OV sau DV.

Ai nevoie de ajutor?

…să alegi pachetul perfect pentru tine de găzuire web?

Suport tehnic de calitate

GMB COMPUTERS operează propriul Data Center și dezvoltă un program de relații cu clienții permanent îmbunătățit, menit să satisfacă nevoile de comunicații ale clienților. Ceea ce ne diferențiază însă total de concurență este serviciul de suport eficient și rapid, consultanță tehnică și de securitate a informației de care pot beneficia clienții noștri.

 

Telefon suport tehnic: 0722/736.875